برداشت خیار سبزدر۲۵۰هکتار از اراضی شهرستان قیرو کارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین از برداشت خیار سبز در این شهرستان خبرداد وی گفت: امسال ۲۵۰هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت خیاربهاره اختصاص یافته است. و جهت جلوگیری از هدر رفت آب وصرفه جویی ، کاشت این محصول بصورت نواری انجام می شود که ۵۰درصد کاهش مصرف به همراه دارد.
وی در ادامه افزود: متوسط برداشت خیار سبز در هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیش بینی میشود بیش از ۵۰۰۰ تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف داخلی شود از این میزان تولید بیشاز ۹۰ درصد برای تهیه خیار شور و ما بقی برای دیگر مصارف مورد استفاده قرار می گیرد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یادآوری کرد کاشت این محصول توانسته است در بحث اشتغال و درآمدزایی بسیار موثر باشد.
خیار در دستهی سبزیجات قرار میگیرد، و سرشار از مواد مغذی مختلف، همچنین ترکیبات گیاهی و آنتیاکسیدانهایی است که ممکن است در درمان و پیشگیری از بعضی بیماریها مفید باشند. خیار کالری کم و آب و فیبر محلول زیادی دارد؛ به همین دلیل یک گزینهی عالی برای کاهش وزن و آبرسانی به بدن محسوب میشود.
وی تصريح کرد:خیار یک سبزی سالم و مغذی است که میتوانید آن را بهراحتی در رژیم غذایی تان جای دهید. این سبزی کالری کمی دارد، اما حاوی ویتامینها و مواد معدنی مهمی است. علاوه بر این آب زیادی دارد. با خوردن خیار میتوانید از خواص آن برای سلامتی بدن بهرهمند شوید. از جمله خواص خیار میتوانیم به بهبود هضم، درمان آلزایمر، تقویت استخوانها، سمزدایی از بدن، حفظ سلامت دندانها و… اشاره کنیم. خیار را در رژیم غذاییتان جای دهید تا از مواد مغذی و خواص آن بهرهمند همچنین در صنایع بهداشتی و آرایشی کاربرد فراوانی دارد
وی در پایان افزود برداشت این محصول از اواخرفروردین شروع وتا پایان خرداد ماه ادامه دارد
نظر خود را اضافه کنید.