به گزارش روابط عمومی برای اولین بار دراراضی شهرستان قیروکارزین کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاءانجام شد .
محمدحیدری مدیرجهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین گفت :برای اولین بارچهار هکتار از اراضی این شهرستان درروستای بندوبست به زیر کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاء رفت این کاشت تحت ابیاری نواری جهت صرفه جویی 30درصدی مصرف اب قرارگرفت
وی در تشریح این سبزی گفت:کاهوی فرانسوی محصول کشور هندوستان می باشد ودر دسته کاهوی رومی قرار دارد که در زبان محلی لولا روزای نامیده می شوداز نظر ظاهر زیبا تر ومتمایز ازدیگرارقام می باشد دارای برگهای پهن،مجعد،چین چین و نرم که به رنگ کبود و تیره می باشد طعم آن کمی تلخ است و موارد مصرف آن برای ساندویچ ها ، سالاد وتزیین انواع غذاها می باشد و درکشور ما بسیار مور توجه قرار گرفته است این سبزی سرشار از فیبر و انواع ویتامین ها نظیر، Aو Cو K و مواد معدنی چون آهن، کلسیم، پتاسیم و بسیاری موارد دیگر است. که مصرف ان درپیشگری از سرماخوردگی و کنترل عفونت ها ،بهبود سلامت استخوان ها ،تنظیم خوابِ ،مهار سلولهای سرطانی است
وی خاطر نشان کرد مصرف این محصول به دلیل دار بودن ویتامین K ممکن است باعث ایجاد تداخل دارویی با داروهای ضد انعقاد خون شود.
وی در ادامه افزود مدت نگهداری ان حدود ده روز و در دمای یک تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری می شود حیدری در پایان گفت این محصول زمان کاشت تا برداشت آن چهل روز است که اواخر اسفند ماه برداشت و روانه بازار مصرف می گردد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
نظر خود را اضافه کنید.