به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین گفت: در سال زراعی 20هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت هویج در ارقام مختلف قرار گرفت
وی در ادامه به فرایند تولید این محصول اشاره نموده و گفت: هویج در سال اول و فصل زراعی اول برداشت میشود ودر راستای بذرگیری مطلوب درسال دوم مورد استفاده بهرهبرداران قرار میگیرد. محمد حیدری عنوان کرد: با توجه به روند خشکسالیهای اخیر که برتمام محصولات تاثیرگذار بوده است این محصول مهم نیز به طور چشمگیری تحت تاثیر استفاده از روشهای نوین آبیاری قرار گرفته است بنابراین میطلبد توجه زیادی به روشهای نوین آبیاری شود. هویج به دلیل جایگاه خاصش در سبد کالایی خانوار و نقش موثر آن در امنیت و سلامت جامعه مورد تاکید این مدیریت قرار گرفته به طوری که علاوه بر حمایت کامل از کشاورزان در بهرهگیری تکنولوژی روز در کاشت وبرداشت آن، تمهیدات جهاد کشاورزی قیر وکارزین در راستای تحقق این مهم کاشت هویج در فصل سرما در زمستان انجام و برداشت آن با توجه به تاریخ کشت در اسفند ماه انجام میگیرد. وی ادامه داد: ارزش غذایی این محصول شامل انواع ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان هاست که باعث شده هویج زردک به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار گیرد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
نظر خود را اضافه کنید.