مسئول روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین از رسیدن نوبرانه های سیب ترش به بازار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین مهدی نعیمی گفت: این میوه در مناطق کمی از کشور وجود دارد اما برخلاف کمیاب بودن آن، سیب ترش دارای طعمی بی نظیر بوده و خواص درمانی بسیاری دارا است.
وی در ادامه افزود: سیب ترش در اواخر فصل زمستان شکوفه می دهد و در اواسط فصل بهار قابل برداشت یا به اصطلاح رسیده است. سیب ترش اگر نرسیده باشد دارای رنگ سبز تیره، اندازه ی کوچک و طعمی تلخ اما اگر رسیده باشد از طعمی ترش مزه یا دو مزه (مخلوط از ترش و شیرین) برخوردار است و رنگ سیب ترش رسیده سبز روشن و اندازه ی رسیده آن نیز از سیب معمولی کوچکتر است.
او اضافه کرد: سیب ترش دارای خواص درمانی بسیاری از جمله برای رفع حالت تهوع، هضم غذاهای سنگین، بعضی بیماری های عصبی و مسائل مربوط به دستگاه گوارش مفید است همچنین پژوهشهای علمی نشان داده است که یک ربع پس از خوردن آهستهی یک عدد سیبترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میرود.
نعیمی با بیان اینکه شهرستان قیروکارزین بدلیل تنوع شرایط جغرافیایی و اقلیمی خود در مناطقی دارای باغات سیب ترش است گفت: محصول مذکور از نوبرانه ترین سیب ترش های کشور است و عمدتا در سطح شهرستان قیروکارزین و یا میادین میوه مرکز استان و گاها تهران عرضه می شود.
شایان ذکر است میانگین تولید این نوع از سیب تا ۳۰ تن در هکتار نیز اعلام شده است.
نظر خود را اضافه کنید.