محمد حیدری
مدیر جهاد كشاورزي شهرستان قیروکارزین
تلفن:54522842
فاطمه بهزادی
مسئول روابط عمومی
071-54524842
آغاز عملیات گرده افشانی نخیلات در شهرستان قیروکارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین گفت عملیات گرده افشانی در بالغ بر ۸۵۰۰هکتار از نخیلات این شهرستان اغاز شد وی ادامه داد گرده افشانی از نیمه اسفند شروع و تا فروردین ماه ادامه دارد.
حیدری افزود گرده افشانی از مهم ترین و حساس ترین عملیات در به ثمر نشاندن میوه خرما است ورابطه مستقیم و بسیار مهمی هم در تولید میوه و هم در بهبود کمیت و کیفیت دارد وی ادامه داد درخت خرما گیاهی دو پایه است و گل های نر و ماده آن بصورت جداگانه روی پایه های متفاوت تولید می شود معمولاً پس از ظهور اسپات های نر و ماده با آغاز شکافتن اسپات های ماده عملیات گرده افشانی آغاز می شود.
گرده افشانی نخل از طرق مختلف انجام می شود که مطمئن ترین ان توسط انسان می باشد، زنبور عسل و باد از دیگر راههای انتقال گرده به شمار می رود که میزان نتیجه بخشی آن به مراتب کمتر از روش اول می باشد.
وی ادامه داد دراین روش عملیات اسپات گل نر از درختان نر جدا و توسط فردی بنام ماهر که در زبان محلی( مهر) نامیده می شود بارفتن به بالای درخت نخل با وسیله اي که در گویش محلی بنام پروند معروف است با قراردادن خوشچه ی گل نر در گل آذین ماده و بستن آن و همچنین گرده افشانی تکمیلی بوسیله ی کیسه ی نخی که از گرده گل نر پر شده انجام می شود.
حیدری افزود از ۸۵۰۰ هکتار باغات نخل ۱۲۰ هزار تن خرما برداشت می شود که خرمای زاهدی سهم عمده ای از این برداشت را به خود اختصاص داده است ارقام دیگری نظیر خاصویی، هلیله، شاهانی کبکاب، تورز،الوان در این شهرستان وجود دارد حیدری ادامه داد در سالهای اخیر کاشت گونه های دیگری نظیر پیارم و مجول در دستور کار قرار گرفته است وی اشاره کرد زمان برداشت تاجرانی از کشورهای پاکستان ، افغانستان و دیگر همسایگان وارد این شهرستان می شوند که رونق زیادی به بازار کار، اقتصاد و میعشت مردم داده است.
وی در پایان جهت افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول خرما توصیه های مهمی به باغداران نمودند .
- زمان مناسب برای گرده افشانی یک تا چهار روز بعد از بازشدن گل درخت ماده باشد
- گرده افشانی با گرده با کیفت گل نر باشد
- گرد افشانی در روزهای که بارندگی است انجام نشود.
- گرده افشانی از ساعت 10 صبح الی 3 بعدازظهر روز آفتابی و یا دمای 22 ـ32درجه سانتیگراد انجام پذیرد.
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین
ارائه خدمات به باغداران با شناسنامه کردن باغات ( ثبت کدQR)انجام می شود
محمدحیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین از اجرای طرح شناسنامه دار کردن ۱۴۹۰ هکتار از باغات این شهرستان خبر داد
وی افزود: مساحت باغات این شهرستان بیش از۲۱هزار هکتار است که تاکنون۱۴۹۰هکتارو تعداد ۲۷۳فقره شناسنامه برای باغات این شهرستان صادر شده است.
وی ادامه داد: اجرای این طرح مدیریت صحیح باغات ازمرحله کاشت تا برداشت به دنبال خواهد داشت چنانچه آمار دقیق خدمات مورد نیاز باغات جهت تصمیم گیری وتامین آن در حوزه مدیریتی به دنبال خواهد داشت.
حیدری هرگونه خدمات درحوزه تولید ازجمله توزیع کود یارانهای، مشاوره و غیره و همچین ارائه محصول به بازار داخلی و صادرات آن درگرو شناسنامه کردن باغات دانست
مدیر جهاد کشاورزی در پایان تاکیدکرد ایجاد واحدهای مرتبط در این حوزه نظیر سورتینگ، صنایع بسته بندی، و تبدیلی ،سردخانه ،همچنین پرداخت تسهیلات حمایتی کم بهره در عرصههای باغی، در نتیجه شناسنامه دار کردن باغات می داند.
به گزارش روابط عمومی برای اولین بار دراراضی شهرستان قیروکارزین کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاءانجام شد .
محمدحیدری مدیرجهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین گفت :برای اولین بارچهار هکتار از اراضی این شهرستان درروستای بندوبست به زیر کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاء رفت این کاشت تحت ابیاری نواری جهت صرفه جویی 30درصدی مصرف اب قرارگرفت
وی در تشریح این سبزی گفت:کاهوی فرانسوی محصول کشور هندوستان می باشد ودر دسته کاهوی رومی قرار دارد که در زبان محلی لولا روزای نامیده می شوداز نظر ظاهر زیبا تر ومتمایز ازدیگرارقام می باشد دارای برگهای پهن،مجعد،چین چین و نرم که به رنگ کبود و تیره می باشد طعم آن کمی تلخ است و موارد مصرف آن برای ساندویچ ها ، سالاد وتزیین انواع غذاها می باشد و درکشور ما بسیار مور توجه قرار گرفته است این سبزی سرشار از فیبر و انواع ویتامین ها نظیر، Aو Cو K و مواد معدنی چون آهن، کلسیم، پتاسیم و بسیاری موارد دیگر است. که مصرف ان درپیشگری از سرماخوردگی و کنترل عفونت ها ،بهبود سلامت استخوان ها ،تنظیم خوابِ ،مهار سلولهای سرطانی است
وی خاطر نشان کرد مصرف این محصول به دلیل دار بودن ویتامین K ممکن است باعث ایجاد تداخل دارویی با داروهای ضد انعقاد خون شود.
وی در ادامه افزود مدت نگهداری ان حدود ده روز و در دمای یک تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری می شود حیدری در پایان گفت این محصول زمان کاشت تا برداشت آن چهل روز است که اواخر اسفند ماه برداشت و روانه بازار مصرف می گردد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
برای اولین بار دراراضی شهرستان قیروکارزین کرفس کاشته شد .
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین در تشریح این خبرگفت :برای اولین بارسه هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت کرفس قرار گرفت وی ادامه داد کاشت آن به روش نشاء وجهت صرفه جویی در مصرف آب از ابیاری نواری استفاده شده که ۳۰ درصد کاهش مصرف آب را به همراه دارد. حیدری افزود این گیاه هم می توان به صورت بذر در مزرعه به فواصل 100-60 سانتی متر و هم به صورت نشاکاری با گیاهچه های 15-10 سانتی متری کشت نمود. کرفس گیاهی علفی از خانواده شوید ( Apiaceae) است که شامل جعفری، هویج، شوید و رازیانه نیز می شود. گیاه کرفس ساقه های بلند و فیبری تولید می کند که ترد، آبدار و معطر، با طعم علف، شیرین و تند است. این سبزی بهاصطلاح «معطر» مانند پیاز و هویج در نظر گرفته میشود و بهطور گسترده در غذاهای مورد استفاده قرار می گیرد کرفس یک سبزی کمکالری است که به داشتن مقدار زیادی آب شناخته میشود. این سبزی مواد مغذی زیاد و خواص متنوعی برای سلامتی بدن دارد. آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی موجود در کرفس به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند. اضافه کردن کرفس به رژیم غذایی ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد، التهاب را کم کند،ضامن سلامت قلب و عروق و پایین آورنده فشار خون می باشد و به گوارش بهتر کمک می کند. ودر پاپان تصریح کرد این گیاه در هوای خنک ودر ایام فصول کشت می شود که در این شهرستان با توجه به گرمای هوا کاشت آن در بهمن شروع ودر اردیبهشت ماه برداشت و روانه بازار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین گفت: در سال زراعی 20هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت هویج در ارقام مختلف قرار گرفت
وی در ادامه به فرایند تولید این محصول اشاره نموده و گفت: هویج در سال اول و فصل زراعی اول برداشت میشود ودر راستای بذرگیری مطلوب درسال دوم مورد استفاده بهرهبرداران قرار میگیرد. محمد حیدری عنوان کرد: با توجه به روند خشکسالیهای اخیر که برتمام محصولات تاثیرگذار بوده است این محصول مهم نیز به طور چشمگیری تحت تاثیر استفاده از روشهای نوین آبیاری قرار گرفته است بنابراین میطلبد توجه زیادی به روشهای نوین آبیاری شود. هویج به دلیل جایگاه خاصش در سبد کالایی خانوار و نقش موثر آن در امنیت و سلامت جامعه مورد تاکید این مدیریت قرار گرفته به طوری که علاوه بر حمایت کامل از کشاورزان در بهرهگیری تکنولوژی روز در کاشت وبرداشت آن، تمهیدات جهاد کشاورزی قیر وکارزین در راستای تحقق این مهم کاشت هویج در فصل سرما در زمستان انجام و برداشت آن با توجه به تاریخ کشت در اسفند ماه انجام میگیرد. وی ادامه داد: ارزش غذایی این محصول شامل انواع ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان هاست که باعث شده هویج زردک به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار گیرد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
آغاز عملیات گرده افشانی نخیلات در شهرستان قیروکارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین گفت عملیات گرده افشانی در بالغ بر ۸۵۰۰هکتار از نخیلات این شهرستان اغاز شد وی ادامه داد گرده افشانی از نیمه اسفند شروع و تا فروردین ماه ادامه دارد.
حیدری افزود گرده افشانی از مهم ترین و حساس ترین عملیات در به ثمر نشاندن میوه خرما است ورابطه مستقیم و بسیار مهمی هم در تولید میوه و هم در بهبود کمیت و کیفیت دارد وی ادامه داد درخت خرما گیاهی دو پایه است و گل های نر و ماده آن بصورت جداگانه روی پایه های متفاوت تولید می شود معمولاً پس از ظهور اسپات های نر و ماده با آغاز شکافتن اسپات های ماده عملیات گرده افشانی آغاز می شود.
گرده افشانی نخل از طرق مختلف انجام می شود که مطمئن ترین ان توسط انسان می باشد، زنبور عسل و باد از دیگر راههای انتقال گرده به شمار می رود که میزان نتیجه بخشی آن به مراتب کمتر از روش اول می باشد.
وی ادامه داد دراین روش عملیات اسپات گل نر از درختان نر جدا و توسط فردی بنام ماهر که در زبان محلی( مهر) نامیده می شود بارفتن به بالای درخت نخل با وسیله اي که در گویش محلی بنام پروند معروف است با قراردادن خوشچه ی گل نر در گل آذین ماده و بستن آن و همچنین گرده افشانی تکمیلی بوسیله ی کیسه ی نخی که از گرده گل نر پر شده انجام می شود.
حیدری افزود از ۸۵۰۰ هکتار باغات نخل ۱۲۰ هزار تن خرما برداشت می شود که خرمای زاهدی سهم عمده ای از این برداشت را به خود اختصاص داده است ارقام دیگری نظیر خاصویی، هلیله، شاهانی کبکاب، تورز،الوان در این شهرستان وجود دارد حیدری ادامه داد در سالهای اخیر کاشت گونه های دیگری نظیر پیارم و مجول در دستور کار قرار گرفته است وی اشاره کرد زمان برداشت تاجرانی از کشورهای پاکستان ، افغانستان و دیگر همسایگان وارد این شهرستان می شوند که رونق زیادی به بازار کار، اقتصاد و میعشت مردم داده است.
وی در پایان جهت افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول خرما توصیه های مهمی به باغداران نمودند .
- زمان مناسب برای گرده افشانی یک تا چهار روز بعد از بازشدن گل درخت ماده باشد
- گرده افشانی با گرده با کیفت گل نر باشد
- گرد افشانی در روزهای که بارندگی است انجام نشود.
- گرده افشانی از ساعت 10 صبح الی 3 بعدازظهر روز آفتابی و یا دمای 22 ـ32درجه سانتیگراد انجام پذیرد.
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین
ارائه خدمات به باغداران با شناسنامه کردن باغات ( ثبت کدQR)انجام می شود
محمدحیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین از اجرای طرح شناسنامه دار کردن ۱۴۹۰ هکتار از باغات این شهرستان خبر داد
وی افزود: مساحت باغات این شهرستان بیش از۲۱هزار هکتار است که تاکنون۱۴۹۰هکتارو تعداد ۲۷۳فقره شناسنامه برای باغات این شهرستان صادر شده است.
وی ادامه داد: اجرای این طرح مدیریت صحیح باغات ازمرحله کاشت تا برداشت به دنبال خواهد داشت چنانچه آمار دقیق خدمات مورد نیاز باغات جهت تصمیم گیری وتامین آن در حوزه مدیریتی به دنبال خواهد داشت.
حیدری هرگونه خدمات درحوزه تولید ازجمله توزیع کود یارانهای، مشاوره و غیره و همچین ارائه محصول به بازار داخلی و صادرات آن درگرو شناسنامه کردن باغات دانست
مدیر جهاد کشاورزی در پایان تاکیدکرد ایجاد واحدهای مرتبط در این حوزه نظیر سورتینگ، صنایع بسته بندی، و تبدیلی ،سردخانه ،همچنین پرداخت تسهیلات حمایتی کم بهره در عرصههای باغی، در نتیجه شناسنامه دار کردن باغات می داند.
به گزارش روابط عمومی برای اولین بار دراراضی شهرستان قیروکارزین کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاءانجام شد .
محمدحیدری مدیرجهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین گفت :برای اولین بارچهار هکتار از اراضی این شهرستان درروستای بندوبست به زیر کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاء رفت این کاشت تحت ابیاری نواری جهت صرفه جویی 30درصدی مصرف اب قرارگرفت
وی در تشریح این سبزی گفت:کاهوی فرانسوی محصول کشور هندوستان می باشد ودر دسته کاهوی رومی قرار دارد که در زبان محلی لولا روزای نامیده می شوداز نظر ظاهر زیبا تر ومتمایز ازدیگرارقام می باشد دارای برگهای پهن،مجعد،چین چین و نرم که به رنگ کبود و تیره می باشد طعم آن کمی تلخ است و موارد مصرف آن برای ساندویچ ها ، سالاد وتزیین انواع غذاها می باشد و درکشور ما بسیار مور توجه قرار گرفته است این سبزی سرشار از فیبر و انواع ویتامین ها نظیر، Aو Cو K و مواد معدنی چون آهن، کلسیم، پتاسیم و بسیاری موارد دیگر است. که مصرف ان درپیشگری از سرماخوردگی و کنترل عفونت ها ،بهبود سلامت استخوان ها ،تنظیم خوابِ ،مهار سلولهای سرطانی است
وی خاطر نشان کرد مصرف این محصول به دلیل دار بودن ویتامین K ممکن است باعث ایجاد تداخل دارویی با داروهای ضد انعقاد خون شود.
وی در ادامه افزود مدت نگهداری ان حدود ده روز و در دمای یک تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری می شود حیدری در پایان گفت این محصول زمان کاشت تا برداشت آن چهل روز است که اواخر اسفند ماه برداشت و روانه بازار مصرف می گردد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
برای اولین بار دراراضی شهرستان قیروکارزین کرفس کاشته شد .
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین در تشریح این خبرگفت :برای اولین بارسه هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت کرفس قرار گرفت وی ادامه داد کاشت آن به روش نشاء وجهت صرفه جویی در مصرف آب از ابیاری نواری استفاده شده که ۳۰ درصد کاهش مصرف آب را به همراه دارد. حیدری افزود این گیاه هم می توان به صورت بذر در مزرعه به فواصل 100-60 سانتی متر و هم به صورت نشاکاری با گیاهچه های 15-10 سانتی متری کشت نمود. کرفس گیاهی علفی از خانواده شوید ( Apiaceae) است که شامل جعفری، هویج، شوید و رازیانه نیز می شود. گیاه کرفس ساقه های بلند و فیبری تولید می کند که ترد، آبدار و معطر، با طعم علف، شیرین و تند است. این سبزی بهاصطلاح «معطر» مانند پیاز و هویج در نظر گرفته میشود و بهطور گسترده در غذاهای مورد استفاده قرار می گیرد کرفس یک سبزی کمکالری است که به داشتن مقدار زیادی آب شناخته میشود. این سبزی مواد مغذی زیاد و خواص متنوعی برای سلامتی بدن دارد. آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی موجود در کرفس به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند. اضافه کردن کرفس به رژیم غذایی ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد، التهاب را کم کند،ضامن سلامت قلب و عروق و پایین آورنده فشار خون می باشد و به گوارش بهتر کمک می کند. ودر پاپان تصریح کرد این گیاه در هوای خنک ودر ایام فصول کشت می شود که در این شهرستان با توجه به گرمای هوا کاشت آن در بهمن شروع ودر اردیبهشت ماه برداشت و روانه بازار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین گفت: در سال زراعی 20هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت هویج در ارقام مختلف قرار گرفت
وی در ادامه به فرایند تولید این محصول اشاره نموده و گفت: هویج در سال اول و فصل زراعی اول برداشت میشود ودر راستای بذرگیری مطلوب درسال دوم مورد استفاده بهرهبرداران قرار میگیرد. محمد حیدری عنوان کرد: با توجه به روند خشکسالیهای اخیر که برتمام محصولات تاثیرگذار بوده است این محصول مهم نیز به طور چشمگیری تحت تاثیر استفاده از روشهای نوین آبیاری قرار گرفته است بنابراین میطلبد توجه زیادی به روشهای نوین آبیاری شود. هویج به دلیل جایگاه خاصش در سبد کالایی خانوار و نقش موثر آن در امنیت و سلامت جامعه مورد تاکید این مدیریت قرار گرفته به طوری که علاوه بر حمایت کامل از کشاورزان در بهرهگیری تکنولوژی روز در کاشت وبرداشت آن، تمهیدات جهاد کشاورزی قیر وکارزین در راستای تحقق این مهم کاشت هویج در فصل سرما در زمستان انجام و برداشت آن با توجه به تاریخ کشت در اسفند ماه انجام میگیرد. وی ادامه داد: ارزش غذایی این محصول شامل انواع ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان هاست که باعث شده هویج زردک به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار گیرد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
محمد حیدری
مدیر جهاد كشاورزي شهرستان قیروکارزین
تلفن:54522842
فاطمه بهزادی
مسئول روابط عمومی
071-54524842
آغاز عملیات گرده افشانی نخیلات در شهرستان قیروکارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین گفت عملیات گرده افشانی در بالغ بر ۸۵۰۰هکتار از نخیلات این شهرستان اغاز شد وی ادامه داد گرده افشانی از نیمه اسفند شروع و تا فروردین ماه ادامه دارد.
حیدری افزود گرده افشانی از مهم ترین و حساس ترین عملیات در به ثمر نشاندن میوه خرما است ورابطه مستقیم و بسیار مهمی هم در تولید میوه و هم در بهبود کمیت و کیفیت دارد وی ادامه داد درخت خرما گیاهی دو پایه است و گل های نر و ماده آن بصورت جداگانه روی پایه های متفاوت تولید می شود معمولاً پس از ظهور اسپات های نر و ماده با آغاز شکافتن اسپات های ماده عملیات گرده افشانی آغاز می شود.
گرده افشانی نخل از طرق مختلف انجام می شود که مطمئن ترین ان توسط انسان می باشد، زنبور عسل و باد از دیگر راههای انتقال گرده به شمار می رود که میزان نتیجه بخشی آن به مراتب کمتر از روش اول می باشد.
وی ادامه داد دراین روش عملیات اسپات گل نر از درختان نر جدا و توسط فردی بنام ماهر که در زبان محلی( مهر) نامیده می شود بارفتن به بالای درخت نخل با وسیله اي که در گویش محلی بنام پروند معروف است با قراردادن خوشچه ی گل نر در گل آذین ماده و بستن آن و همچنین گرده افشانی تکمیلی بوسیله ی کیسه ی نخی که از گرده گل نر پر شده انجام می شود.
حیدری افزود از ۸۵۰۰ هکتار باغات نخل ۱۲۰ هزار تن خرما برداشت می شود که خرمای زاهدی سهم عمده ای از این برداشت را به خود اختصاص داده است ارقام دیگری نظیر خاصویی، هلیله، شاهانی کبکاب، تورز،الوان در این شهرستان وجود دارد حیدری ادامه داد در سالهای اخیر کاشت گونه های دیگری نظیر پیارم و مجول در دستور کار قرار گرفته است وی اشاره کرد زمان برداشت تاجرانی از کشورهای پاکستان ، افغانستان و دیگر همسایگان وارد این شهرستان می شوند که رونق زیادی به بازار کار، اقتصاد و میعشت مردم داده است.
وی در پایان جهت افزایش عملکرد کیفی و کمی محصول خرما توصیه های مهمی به باغداران نمودند .
- زمان مناسب برای گرده افشانی یک تا چهار روز بعد از بازشدن گل درخت ماده باشد
- گرده افشانی با گرده با کیفت گل نر باشد
- گرد افشانی در روزهای که بارندگی است انجام نشود.
- گرده افشانی از ساعت 10 صبح الی 3 بعدازظهر روز آفتابی و یا دمای 22 ـ32درجه سانتیگراد انجام پذیرد.
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین
ارائه خدمات به باغداران با شناسنامه کردن باغات ( ثبت کدQR)انجام می شود
محمدحیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین از اجرای طرح شناسنامه دار کردن ۱۴۹۰ هکتار از باغات این شهرستان خبر داد
وی افزود: مساحت باغات این شهرستان بیش از۲۱هزار هکتار است که تاکنون۱۴۹۰هکتارو تعداد ۲۷۳فقره شناسنامه برای باغات این شهرستان صادر شده است.
وی ادامه داد: اجرای این طرح مدیریت صحیح باغات ازمرحله کاشت تا برداشت به دنبال خواهد داشت چنانچه آمار دقیق خدمات مورد نیاز باغات جهت تصمیم گیری وتامین آن در حوزه مدیریتی به دنبال خواهد داشت.
حیدری هرگونه خدمات درحوزه تولید ازجمله توزیع کود یارانهای، مشاوره و غیره و همچین ارائه محصول به بازار داخلی و صادرات آن درگرو شناسنامه کردن باغات دانست
مدیر جهاد کشاورزی در پایان تاکیدکرد ایجاد واحدهای مرتبط در این حوزه نظیر سورتینگ، صنایع بسته بندی، و تبدیلی ،سردخانه ،همچنین پرداخت تسهیلات حمایتی کم بهره در عرصههای باغی، در نتیجه شناسنامه دار کردن باغات می داند.
به گزارش روابط عمومی برای اولین بار دراراضی شهرستان قیروکارزین کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاءانجام شد .
محمدحیدری مدیرجهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین گفت :برای اولین بارچهار هکتار از اراضی این شهرستان درروستای بندوبست به زیر کشت کاهوی فرانسوی به صورت نشاء رفت این کاشت تحت ابیاری نواری جهت صرفه جویی 30درصدی مصرف اب قرارگرفت
وی در تشریح این سبزی گفت:کاهوی فرانسوی محصول کشور هندوستان می باشد ودر دسته کاهوی رومی قرار دارد که در زبان محلی لولا روزای نامیده می شوداز نظر ظاهر زیبا تر ومتمایز ازدیگرارقام می باشد دارای برگهای پهن،مجعد،چین چین و نرم که به رنگ کبود و تیره می باشد طعم آن کمی تلخ است و موارد مصرف آن برای ساندویچ ها ، سالاد وتزیین انواع غذاها می باشد و درکشور ما بسیار مور توجه قرار گرفته است این سبزی سرشار از فیبر و انواع ویتامین ها نظیر، Aو Cو K و مواد معدنی چون آهن، کلسیم، پتاسیم و بسیاری موارد دیگر است. که مصرف ان درپیشگری از سرماخوردگی و کنترل عفونت ها ،بهبود سلامت استخوان ها ،تنظیم خوابِ ،مهار سلولهای سرطانی است
وی خاطر نشان کرد مصرف این محصول به دلیل دار بودن ویتامین K ممکن است باعث ایجاد تداخل دارویی با داروهای ضد انعقاد خون شود.
وی در ادامه افزود مدت نگهداری ان حدود ده روز و در دمای یک تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری می شود حیدری در پایان گفت این محصول زمان کاشت تا برداشت آن چهل روز است که اواخر اسفند ماه برداشت و روانه بازار مصرف می گردد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
برای اولین بار دراراضی شهرستان قیروکارزین کرفس کاشته شد .
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین در تشریح این خبرگفت :برای اولین بارسه هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت کرفس قرار گرفت وی ادامه داد کاشت آن به روش نشاء وجهت صرفه جویی در مصرف آب از ابیاری نواری استفاده شده که ۳۰ درصد کاهش مصرف آب را به همراه دارد. حیدری افزود این گیاه هم می توان به صورت بذر در مزرعه به فواصل 100-60 سانتی متر و هم به صورت نشاکاری با گیاهچه های 15-10 سانتی متری کشت نمود. کرفس گیاهی علفی از خانواده شوید ( Apiaceae) است که شامل جعفری، هویج، شوید و رازیانه نیز می شود. گیاه کرفس ساقه های بلند و فیبری تولید می کند که ترد، آبدار و معطر، با طعم علف، شیرین و تند است. این سبزی بهاصطلاح «معطر» مانند پیاز و هویج در نظر گرفته میشود و بهطور گسترده در غذاهای مورد استفاده قرار می گیرد کرفس یک سبزی کمکالری است که به داشتن مقدار زیادی آب شناخته میشود. این سبزی مواد مغذی زیاد و خواص متنوعی برای سلامتی بدن دارد. آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی موجود در کرفس به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند. اضافه کردن کرفس به رژیم غذایی ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد، التهاب را کم کند،ضامن سلامت قلب و عروق و پایین آورنده فشار خون می باشد و به گوارش بهتر کمک می کند. ودر پاپان تصریح کرد این گیاه در هوای خنک ودر ایام فصول کشت می شود که در این شهرستان با توجه به گرمای هوا کاشت آن در بهمن شروع ودر اردیبهشت ماه برداشت و روانه بازار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین
محمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیر وکارزین گفت: در سال زراعی 20هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت هویج در ارقام مختلف قرار گرفت
وی در ادامه به فرایند تولید این محصول اشاره نموده و گفت: هویج در سال اول و فصل زراعی اول برداشت میشود ودر راستای بذرگیری مطلوب درسال دوم مورد استفاده بهرهبرداران قرار میگیرد. محمد حیدری عنوان کرد: با توجه به روند خشکسالیهای اخیر که برتمام محصولات تاثیرگذار بوده است این محصول مهم نیز به طور چشمگیری تحت تاثیر استفاده از روشهای نوین آبیاری قرار گرفته است بنابراین میطلبد توجه زیادی به روشهای نوین آبیاری شود. هویج به دلیل جایگاه خاصش در سبد کالایی خانوار و نقش موثر آن در امنیت و سلامت جامعه مورد تاکید این مدیریت قرار گرفته به طوری که علاوه بر حمایت کامل از کشاورزان در بهرهگیری تکنولوژی روز در کاشت وبرداشت آن، تمهیدات جهاد کشاورزی قیر وکارزین در راستای تحقق این مهم کاشت هویج در فصل سرما در زمستان انجام و برداشت آن با توجه به تاریخ کشت در اسفند ماه انجام میگیرد. وی ادامه داد: ارزش غذایی این محصول شامل انواع ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان هاست که باعث شده هویج زردک به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار گیرد.
https://eitaa.com/joinchat/1607533264Cc737d15996
محمد حیدری
مدیر جهاد كشاورزي شهرستان قیروکارزین
تلفن:54522842
فاطمه بهزادی
مسئول روابط عمومی
071-54524842
طراحی سایت و اجرا : ایراکد
طراحی سایت و اجرا : ایراکد